är med i tävling

Är med i en tävling till ;)

Man kan vinna två st lådor med denna hälso-smoothie!
Om du också vill tävla så klicka in på denna bloggen för att vara med och tävla!
Ps. Jag vet att det har varit dålig uppdatering..

Hejsan! Dålig uppdatering jag vet! Ska blogga imorgon! På riktigt!


Jag är med i en tävling hos SallyoMuffy där man kan vinna ett armband (som är jättefint) som är sponsrat av Nilma Design.
Armbandet jag tävlar om är :
Brownie Bend:
Armband med band av mockaimitation (ca 18,5 cm) med ring och valfri text. + Lås med förlägningskedja (ca 5 cm)! 




vet inte

Hejsan!
Har haft så extrem ångest ett par dagar och verkligen inte mått bra.. Och det är därför jag inte har skrivit något i bloggen! För jag vill inte ta ut mina dåliga känslor mm. över bloggen, känns verkligen inte värt det! 
Nu ska jag sätta mig och plugga lite.. Bara tio tyskglosor och lite på min engelska-redovisning.
Jag gillar inte skolan. Men det är ju bara att bita ihop.. Egentligen, finns ju inget annat att göra åt saken!

Sitter just nu med Tokio Hotel på extremt hög volym
och ska bara sjunka in i läxorna för att sedan softa!

helt slut

Är sådär helgstrött, men ändå inte. Hela kroppen är trött, men inte huvudet.. Ska strax lägga mig i sängem och kolla lite på one tree hill och kanske något annat innan jag somnar. Fick veta lite chockande saker om en vän som jag absolut inte ska ta upp här. Så det är väl en av anledningarna att jag är så trött.
Blir ingen kvällsbild idag.. Har absolut ingen ork eller
lust.
Sov sött!

hönökaka

Mums! Speciellt med leverpastej, namnam! Idag kommer väl inte hända så mycket.. Skulle fotat en kompis till en tävling men hon kom på att hon inte hann.. Aja, ska iallafall plugga glosor och sedan är resten av dagen riktigt soft!

Hönökaka + leverpastej + Hanna = Sant!


Vi hörs senare! :)



natt&konstig katt

God natt typ!
Ska snart lägga mig och sova. Men jag är inte ens trött! Har nyss stängt in den knäppa katten på toaletten (oroa dig inte du som läser, hon har det bra med mat och vatten och toa) för hon har någon hormonperiod typ.. Ja, inte vilka hormoner som helst, utan hon är tänd hela tiden! Haha! Jag skämtar inte! Hon är ändå steriliserad.. Och det finns en hankatt i området som inte är kastrerad.. Hmm.. Hon kanske inte är steriliserad egentligen..? Haha, då har vi snart kattungar här i huset! 

Min mage kurrar men jag vet bestämt att man inte ska äta innan man ska sova. Så nej! Jag ska nog sova bort hungern nu så får jag äta en stor och bra frukost imorgon! ;)

Haha, charmigt, knallröd näsa (naturlig, olyckligtsvis..). Har nyss kvällstvättat ansiktet och känner mig jättefräsh! Iallafall live-bilder typ!

Nej.. Nu säger jag god natt för kvällen!


matlagning

Ola amigos!
Haha, jag suger verkligen på spanska! Jag sitter med mammas dator i köket (som jag älskar! för den har bluetooth!) och lagar mat. Kyckling och pommes! Mums, typ det lättaste som finns när det är jag och brorsan hemma!


Kycklingen börjar bli färdig....


Nu ska jag äta!


jahapp

Hello!
Har inte tänkt på bloggen alls. Jag kände bara en lättnad igår när jag kom hem efter skolan och bara: Yes, det är helg! 
Och efter det åkte jag till stallet för att rida lektion. Och sedan slappade jag framför tv och datan hela kvällen. Glömde helt av bloggen! Och så kom Tokio Hotel på MTV Worldstage som jag såklart tittade på! Hihi. Ikväll ska jag troligen hyra en film med Corne och bara mysa. Vi får se! 

Kommer nog en bild på oss senare.. :)


jag hatar detta

Helloooooo!
Har varit oaktivt värre de senaste dagarna. Men jag har pluggat som fan rent ut sagt till det där jävla so-provet. Jag hatar so just nu. Fyfan! Vi har ett prov som är 50 sidor om religoner. Och man blandar ihop de och så sitter man och svär som bara den och... Jaa.. Fyfan! USCH OCH FY OCH FAN!
Men nu lugnar nog skolan ner sig ett tag.. De säger det iallafall! Tror det blir bättre med uppdatering och bilder nu.. Haha! Hoppas det iallafall!

Vi hörs imorgon, tror jag!
Om jag inte skriver mer ikväll!

pluggpluggplugg

Hejsan!
Har inte hunnit skriva idag (bokstavligen). När jag kom hem efter skolan så tog jag en smoothie för att sedan sätta mig i bilen till polisen, fixade nytt pass idag, kan ju tillägga att jag såg ut som om jag var nerdrogad på mitt passfoto. Såg inte riktigt klok ut helt enkelt! Riktigt pinsamt! Usch.
Sen när jag kom hem var klockan runt sju, tog skitlång tid hos polisen, då åt vi middag och så har jag pluggat fram tills nu till det där jävla so-provet. Usch vad jag hatar religon!!!! BLÄ!

Nu sitter jag här och är allmänt osocial och
tänker inte lägga upp någon bild idag tror jag..

ettårsdag

Hejsan! Dålig uppdatering, jag vet! Har inte haft någon ork till att skriva alls idag. Har varit på dåligt humör hela dagen.

Iallafall! 
Idag är det ettårsdag med mina kissemissar! Strumpan och Skorpan kom till min familj för exakt ett årsedan idag! Pappa hade köpt med sig glasstårta och så fick katterna extra mycket blötmat, och lite glass på nosen! Kan inte fatta att ett år har gått så sjukt fort med mina älsklingar! <3

Skorpan!
Strumpan!


Vi hämtade våra katter från Göteborgs Djurskyddsförening då de hade blivit omhändertagna från sin första familj, familjen hade misshandlat Skorpan, eller ett barn hade gjort det, tydligen svingat henne i svansen och kastat saker på henne. Hon var jätteskygg i början! Nu är hon världens kelgris :)
De var bara sju månader när vi hämtade de.
Nu är de ett år och sju månader :')

Mina katter är bäst!

kort dag!

Hejsan!
Slutade redan halv två idag, enligt schema tillochmed! Lyx kallar jag det! Haha, fast alla andra dagar är inte särkilt trevliga.. Iallafall, har inte hunnit skriva något för jag har pluggat hela eftermiddagen, blev klar med svenskaartikeln iallafall! Gick snabbt och lätt, men den blev bra iallafall.
Nu softar jag framför TV:n och kollar på One Tree Hill, så himla bra! Ska snart börja plugga igen.. Men jag har iallafall en positiv inställning idag iallafall!

Hörs sen troligen!




scream 2 & sängen

Nu ska jag kolla på Scream 2 som går på femman. Har sett ettan och jag tyckte den var lite knäpp.. Men tvåan verkar bättre! Ska nog lägga mig i sängen och titta.. Orkar inte sitta mer vid datorn idag.. Haha. Filmen verkar kul iallafall! Jag tror den handlar om att man har gjort i filmen en film och Scream 1. Haha!  Tror det var så.. Och att Scream 1 är en verklig berättelse i själva Scream 2.. Aja, ni hör hur snurrig jag är! Haha. Oj.. nu blev han knivhuggen :s !!

Sov gott! 


blåsningen på tv..

Asså gud.. Jag tror jag kissar på mig! Gud vad roligt det är! Andreas (från Alcazar) gick på det riktigt, riktigt ordentligt! Gud vad jag sitter och skrattar!
Dagen har jag tillbringat tillsammans med min SO-bok och mina instuderingsfrågor. Extremt kul! Erm.. Eller inte..!




shabba

Hejsan!
Typ.. Godmorgon.. Eller så kan jag inte säga halv ett? Haha, skriver nog så varje helgmorgon. Dagen idag kommer gå ut på att plugga, duscha och åka med mamma till affären. Så jag kommer nog inte hinna skriva något, om inte jag skriver från mobilen en snabbis. Vilket jag inte heller tror kommer hända för jag ska gömma mobilen så jag inte tar den när jag sitter och pluggar!

Hörs senare!
Love!

parisare

Nu är de klara! Sitter och mumsar på en parisare nu, de blir skitgoda rent ut sagt! Det tog sin lilla tid.. Och det var lite klurigt.. Men jag fick ihop det tillslut!

Före..


Efter... typ 10 min i ungen..


Namnam! På bilden är de både sockrade och med smält matfett på, det är nog den onyttigaste kombinationen som finns känns det som! Haha, nejmen ska inte äta för många för har lite godis också, har ätit två små, så det
räcker nu! Pappa får ta och äta de istället nu när han
är sjuk. ;)

Love!

bakbak!

Halloj! Tänkte bara skriva snabbt att jag håller på att baka, vad jag bakar frå ni se sen ;) Väntar på att de ska bli färdiga nu.. 
Ska bara ta ut de och sedan pensla med matfett och strö socker över! Sitter med brors dator..

I väntande stund på baket..

Nu ringer timern!

Love!

 


tråkig dag

Hejsan!
Har inte hunnit skriva än, vaknade för ca två timmarsedan och nu har jag hamnat vid datorn. Dagen idag ser inte ut att vara så himla rolig och intressant.. Jag ska plugga och bara lata mig. Hatar att plugga, det kanske blir imorgon istället.. Men har så himla mycket! Först säger alla lärare: "Det blir lättare efter jullovet!". Jaha, vad hände med det? Och nu säger de: "Det blir lättare efter februari/sportlovet!". Hur mycket är det tänkt att man tror på det nu då? Usch.

Nu ska jag bara lata mig ännu mer och se om
jag kan hitta på något vettigt att göra idag..

Love!

skola & ridlektion

Hejsan! Dagen har varit trevlig! Skolan var rätt okej, dock väldigt långtråkigt.. Slutar halv fyra, på en fredag! Det är inte ok.. Men efter skolan åkte jag hem en snabbis för att sedan kasta mig iväg till stallet! Har börjat i en ny grupp då min förra lades ner.. Fick rida min älsklings-valle, åh vad han är bra! Han var vääldigt stel i sidan, värre än vanligt, är fortfarande jättetrött och har ont i armen.. Mycket häst den där hästen på 1.75.. Haha, den nya gruppen är för skön! Väldigt rolig och duktig grupp iallafall!

Hittade en gammal bild på mig för exakt ett årsedan.. Ganska lyckad :)

Blir nog någon mer uppdatering idag iallafall!

Love!

snöö!

Tänkte bara kasta in en liten bild nu innan jag går och lägger mig! Ska lägga mig i sängen nu, är så sjuukt trött.. Haha, halv tio är klockan bara!

Snön var underbar den dagen!

Pappas termobyxor, mina har blviit för korta,
så jag fick ta hans tillfälligt..

Love!

hallonsmoothie

Hejsan!
Mår bättre nu fast håller på att dö av trötthet känns det som, ska lägga mig om någon timma. Vill inte lägga mig för tidigt, haha! Gjorde nyss en uppfriskande smoothie som får mig att hålla mig vaken en stund till iallafall.

Gjorde såklart mig klassiska "hälso"-hallonsmoothie. ;)


Nej, de är absolut inte sockrade! Haha, de är bara frysta ;)







Namnam! Kan ju medge att den var väldigt god!
Blev väldigt lyckad. Hallon är min favorit
frukt/bär, så söta och goda!

Love!

fasen.

Jävla skit också! Skolan var faktiskt kul idag, och så går jag och blir sjuk igen! Nog sömnbrist men ändå, mår riktigt skit så jag gick hem från skolan.. Aja, det var bara tyska och pulkarejs kvar.. Tyskan tar jag igen ganska lätt och pulkarejset kan jag nog inte ta igen, men det gör inget! Haha.

Sitter nu och väntar på att min kära mamma ska komma hem med en Vitamin Well's Everyday. Mums! Behöver något för att pigga upp mig.. Är verkligen jättetrött! Sov bara ca 3 timmar inatt.. De dagar jag har varit sjuk har jag ju sovit bort tiden.. Smart av mig! Kunde inte somna igår natt då, fick panik när jag såg hur klockan började närma sig tiden jag skulle gå upp..

Nu kom mamma med min dricka, åh vad god den är ;)
Ska försöka uppdatera med någon bild, eller
liknande senare eller om en liten stund!

Love!

inga inlägg idag..

Halloo!
Inga inlägg idag.. Vet inte varför, sov bort halva dagen och sedan pluggade jag och nu har jag suttit vid datorn hela kvällen. Har bara inte haft tanken på att gå in på bloggen jag skriva.. Vet faktiskt inte varför! Suttit och lyssnat på musik hela kvällen och inte gjort någonting. Haha, men så gör man när man har varit sjuk!

Musiik..

Jag vet att det har varit dålig bilduppdatering, eller egentligen uppdatering.. Vet inte vad det är med mig, men jag har inte haft så mycket att fota på! Ska försöka bättra mig lite iallafall!

Imorgon blir det skolan.. Ska tydligen vara
pulkarejs, fråga mig inte vad de fick det ifrån!

Love!

amrikansiska pangkakor

Nu är jag proppmätt, trots att jag bara åt en liten amerikansk pannkaka.. Jag äter nästan ingenting när jag är sjuk! Ang rubriken, så sa min lillebror när han var liten, istället för amerikanska pannkakor. Haha, han var för söt.
Har suttit i sängen och kollat runt på olika Tokio Hotel sidor mm. Och lyssnat på TH såklart! Är så himla pepp inför konserten!!

Nu.. Hmm.. Ska jag fortsätta med samma som jag har gjort hittils.

Love!

sjuk

Hello!
Är sjuk idag.. Usch, jag blir så sjukt stressad av att vara sjuk! Gillar det inte.. Men som tur har jag min SO bok hemma så jag kan plugga imorgon om jag är hemma då också..
Jag typ stod och sminkade mig imorse (det sista jag gör innan jag går till skolan) och helt plötsligt får jag världens ont i magen, typ någon mensvärkliknande sak men det kändes inte som det, och hela morgonen hade jag inte känt mig helt frisk heller. Jag skiter i magen och typ resten av kroppen och sminkar färdigt mig.
Jag går upp och tar en alvedon och tänker "äh, snart mår jag bättre när alvedonen verkar". Men den hjälpte inte, så jag började gå till skolan ändå, men när jag hade gått halvvägs hade jag aldrig känt mig så sjuk som jag gjorde där typ. Tror jag överreagerade lite men ändå. Så jag vände och gick hem, sen lade jag mig i sängen och somnade tillslut. Skönt det, men jag mår inte bättre nu när jag har vaknat.. Så..

Skit också!



Det står: Tokio Hotel, fast det är gammalt och halvt utsuddat där. :p
Love!

kallt och grått

Hejsan!
Nu är det såhär att jag har varit oaktiv (idag igen) idag för att jag har varit så trött att jag inte orkat göra någonting. Eller jo, jag har fixat en video till en Tokio Hotel tävling! Det kommer upp en länk här på måndag, och då skulle jag bli så sjuuuukt glad om ni få som läser skulle kunna klicka på länken och rösta, en eller flera gånger! Ni anar inte hur mycket det skulle betyda! Det skulle verkligen betyda jättemycket.. Ni anar inte!

Kyligt när man går hem från skolan ;)
Hoppas ni röstar på måndag fram till söndag! Som sagt, jag kommer med länk och ni lär inte missa mina påminnelser kan jag ju säga!

Love!

rejserfart

Hejsan!
Hann inte skriva i morse.. Hade tänkt göra det efter jag sminkat mig, men det hann jag inte! När jag var klar med sminket och kollade på klockan såg jag att klockan hade gått lite efter tiden jag brukar gå! Så jag typ sprang upp för trappan och till skolan, jag hann i tid iallafall ;)
Skolan idag var bättre än väntat, även om alla lärare tryckte på oss med ännu mer läxor.. Så jag hinner inte till stallet idag då jag ska plugga.. Jag är en sån person som har jättehöga krav på mig själv i skolan och måste få högt betyg i allt, det är rätt jobbigt. Slutade iallafall tidigt vilket är riktigt skönt!

Nu ska jag softa någon timma för att sedan börja plugga.. Men innan ska jag njuta av att inte göra någonting!

Love!


plugg: CHECK!

Äntligen klar med den jädra SO-saken för idag! Skönt.. Har även fått koll på mina pengar också. Suttit och skrivit ner allting och sedan kollat upp hur mycket jag kommer ha nästa månad och sånt, känner mig duktig!
Nu sitter jag här och är fotosugen.. Men, jag går inte att fota idag för jag är nyduschad och ser inte riktigt klok ut, det är för mörkt för att fota utomhus och det finns inget kul att fota på just nu så.. Haha, jag får underhålla mig med datorn!

Låten jag lyssnar mest på just nu på Youtube, har den inte på datorn.. Skitbra!
Tokio Hotel - Reden (Akustisk version)





dålig

Halloj! Jag får ursäkta mig för att jag inte har skrivit någonting sen igår förmiddag och idag.. Jag har varit på dåligt humör och jag ska inte skylla på att jag inte haft tid, jag satt vid datorn men jag orkade inte skriva något för jag ville inte ta ut det på bloggen..
Men idag ska jag iallafall vara gladare! Vi får se hur jag klarar det bara. Är jättetrött eftersom jag måste ställa om min dygnsrytm nu när skolan har börjat.. Undrar hur det kommer gå när jag kommer hem från USA.. Ska dit på sportlovet!
Nej.. Nu ska jag nog gå och duscha och sedan ska jag plugga till mitt jävla so-prov. Fyfaan vad jag inte gillar stora prov.

Aja, nu ska jag inte klaga! ;) Hörs förhoppningsvis senare..


Love!


shabbasheena

Hejsan!
Vaknade av att mamma väckte mig TIO, TIO! Jag fick lite ryck på henne och hon sa att jag hade sagt till henne det.. Hon måste ha drömt! Men sedan somnade jag om till halv ett och gick upp och åt frukost. Ikväll ska vi ha gäster, det blir nog ganska trevligt, de är snälla!

Nu ska jag.. Softa och städa om en stund.

Love!

mysig tjejkväll!

Hallåååååååå!
Haha, vet inte vad det är med mig, är nog trött och då blir jag sådär jobbigt hypertrött.. Men iallafall, hihi, det var väldigt mysigt och roligt med kompisarna. Vi kollade på lite olika filmer och jag skrek högst av alla när vi kollade på någon haj-film, som var väldigt dåligt gjort.. Men ändå ganska bra.. Sedan kollade vi på American Pie, skitkul!! Har nog aldrig skrattat så mycket till en film, men den var verkligen kul!
Kvällen var otroligt lyckad och jag hade kul iallafall, hoppas de som var med hade det också! Glömde tyvärr min kamera och glömde att fota med mobilen.. Så det blir ingen bild.

Hihihihiihihih, nu sitter jag och lyssnar på Tokio Hotel och hela familjen har redan gått och lagt sig..? Tidigt för att vara min familj, hela familjen är riktiga nattugglor 8)

Love!

svinigt kallt och myskväll!

Usch och fy, jag sa i ett tidigare inlägg att jag gillar när det biter i kinderna när det är kallt, visst det är mysigt när det är runt 0 grader eller lite lägre.. Men jag tar tillbaka det när det gäller ca -15! Och att det blåser. Fyfyfy! Jag gick hem från skolan idag och höll på att frysa ihjäl kändes det som!

Nu ska jag om en timma till en kompis och ha lite myskväll med de, eller mer filmkväll. Det blir mysigt! Vi är ett gäng tjejer som träffas så ibland! Myys, vi delar på pengarna som allt kostar och så är vi hemma hos en av oss. Perfekt enligt mig.

Så det blir nog inte så mycket mer uppdatering mer idag.. Men jag kanske hinner skriva när jag kommer hem! Vem vet? ;)

Love!

färdig!

Ääääntligen färdig med den jäkla SO läxan, iallafall för idag. Jag är väldigt bra på att "ojja" mig när jag sitter där med läxan så det tar egentligen längre tid än vad det behöver. Menmen, jag jobbar på det! Hihi.

Blev lite foton förut.. På mig, haha! Jag hittade mitt stativ, min lillebror hade snott det!
 
Min älsklings Tokio Hotel-tröja!
Asså gud fråga mig inte om den bilden t höger.. Aja, bjuda på sig själv måste man ju göra då och då. ^^

Love!


ridskor & pärlor

Hejsan!
Här om dan så la jag upp en bild på när jag pärlade en tavla av min älskade katt Strumpan, men alla pärlor tog slut med en gång! Så idag i stan så köpa jag påfyllning, skitsmarta flaskor har de pärlorna i, tummen upp! Sedan letade jag efter termo/skidbyxor men hittade inga som passade bra. Men jag köpte iallafall nya ridskor! Sådana som jag hade innan fick det bli, fast en storlek större ;)

Nu ska jag plugga SO.. Jag längtar verkligen inte till imorgon. Då börjar skolan...

Love!


morgontrött

Godmorgon! Sitter här vid frukostbordet med pappas dator, och idag har jag inte spillt någon juice över den! Jag är duktig. Sitter här och gnuggar mig i ögonen av trötthet. Somnade inte förrän runt tre halv fyra igår.. Det gick inte att somna! Jag vet inte vad det var.. Men det gick iallafall inte! Och när jag inte kunde somna så fick jag lite panik eftersom jag såg på klockan hur visarna flyttade på sig timma efter timma.. Nej usch!

Nu ska jag gå och göra mig iordning, ska åka in till stan med mamma och köpa ridskor, vi har tillgodokvitto sen i somras då jag köpte en säkerhetsväst som var för liten, ska iallafall titta på en väska och titta på lite andra saker.

Love!

trött och grinig

Hejsan!
Jag har varit så trött och grinig de senaste dagarna och då blir det dålig uppdatering.. Har mysit framför tv:n hela dagen och kollat om min TH-dvd flera gånger, den är riktigt bra och rolig att titta på! Senare under dagen så tvingade mamma ut mig i snön, det har kommit ca 15 cm snö eller mer där utanför dörren, jag älskar snö, förutom att det är så jäkla kallt bara! Fast lite mysigt är det om det biter i kinderna på ett bra sätt. Iallafall, katterna smet ut utanför dörren då också så jag tog med mig kameran och fotade några fina bilder!

Bilderna..
Min andra älskling Skorpan, hon är ganska skygg av sig (p.g.a. en svår uppväxt) och extremt svår att fota för hennes pälsfärg blandar ihop sig inomhus för ljuset är inte tillräckligt ljust, och därför är hon inte med på så många bilder. Men Strumpan vill nog bli modell innerst inne ;)

Love!

kanske blir en bra dag

Godmorgon! Det har faktiskt blivit mycket lättare att gå upp på morgonen. Men det är nog att jag inte går och lägger mig lika sent längre.
Hihi, Jessica kanske kommer idag! Om hon vågar ta bussen, men jag tror inte det är så farligt faktiskt, inte om den åker på stora vägarna som redan är plogade. Jag hoppas att hon tar bussen!

Nu ska jag käka frukost.

Love!


ej tid

Hejsan!
Har inte hunnit skriva idag.. Har suttit och kollat på min TH-tv DVD! Så sjukt kul att de sitter och kommenterar alla avsnitt som visas. Satt och tittade om dvd:n några gånger tills jag var tvungen att fixa mig lite för vi skulle tydligen ha gäster! Matilda, som är med på vissa bilder från nyår, och hennes familj kom, hon och jag hade faktiskt väldigt kul. Spelade olika bakspel typ på internet och dansade till Aqua låtar. Hihi ;)

Nej nu ska jag sova.. Jessica kanske kommer imorgon!

Love!

JAAAAA!

Ih, när jag var uppe och åt frukost förut frågade jag mamma om hon hade hämtat posten, för alla som läst min blogg vet vad jag väntar på, och det hade kommit ett AVI från posten att ett stort paket från cdon skulle hämtas ut! Jag hoppade upp och ner och det bästa var nog att mamma skulle precis gå på promenad så hon hämtade upp paketet nere i centrum åt mig! WEEEEI!

Och i det låg min älskade tröja jag väntat på och min TH-tv DVD!!!
Den är inte för kort i ärmen, jag      Min älskade TH-dvd! Ska sätta mig
har kavlat upp den. ;)                    och titta på den nu tror jag..!

Love!

weeeeeeei

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI!!!! Har nyss fått reda på att två av mina tre beställningar har skickats! Och om jag har tur kommer de imorgon!! Då kommer tröjan och en av dvd:erna komma!
Jag är glaaaaaaaaaaaad! Äntligen! Har väntat jäkligt länge på sakerna nu!

Dessa två grejer har skickats nu! Min live-DVD kommer komma senare, de skulle tydligen importera den.. Men det gör inget! Jag klarar mig med de här två sakerna sålänge! ;)

Love!

trött dag..

Är verkligen jättetrött! Men det är jag alltid när jag har varit hos Mina. Haha. Är verkligen jättehungrig och väntar på att maten ska bli klar, jag slipper laga mat idag. Wei!
Sitter och kollar på Star Wars VI den är jättebra, kommer ihåg första gången jag såg den, typ blundade genom halva filmen, haha, så fort det var något läskigt så blundade jag ;)

Love!

star wars III och kyla!

Ih, jag älskar den filmen! Sitter och kollar på den nu på fyran. Kommer ihåg när jag såg den första gången på bio.. Gud vad jag grät när Anakin brann halvt upp. Har aldrig gråtit så mycket på en bio, haha! Folk trodde nog att jag var rädd, men jag klarar inte av att se någon skrika för att det gör så ont liksom. Men filmen är ändå fett jävla bra, rent ut sagt!
Och Anakin, rawr! Iallafall så är film tre den bästa av de alla.

Juste, jag och Mina var ute och red förut också, det var mysigt, fast jäkligt kallt!
Kändes som mina fötter var dubbelt så stora! Usch, det är vinterns största nackdel, frusna tår och fingrar..

Skriver mera sen, eller nej.. Kanske! Om Mina tillåter mig att ha datorn då bara
;)

Love!

frusna tår och fingrar!

Halloj!
Dagen har varit kall och jättekul! Jag och Mina stack först ner till stallet och fixade hennes häst Hjartagná, när hon var färdig så hoppade Mina upp på henne så stack vi upp till en av hagarna och när vi kom upp till hagen så var det fyra (!!!!) älgar, de var stora! Och när de såg oss så stod de och stirrade på oss och sedan hoppade de in i skogen. Jag blev typ skiträdd och Mina bara: WOW! Så försvann de lika snabbt som vi såg de.
Iallafall, jag gick ju upp utan häst för att fota Mina och Hjärtat. Det blev faktiskt väldigt fina bilder! Solen låg perfekt till! ;)
Sen när vi kom tillbaka, då jäklar vad kall jag var! Vi typ stressade när vi städade stallet för att vi inte skulle frysa ihjäl!

Lite av bilderna..

Dagens roligaste bild! ;)
Det blir alla bilder för dagen, kanske kommer fler imorgon. Blev iallafall väldigt nöjd med de!

Det var iallafall väldigt roligt! Hjärtat skötte sig jättebra och posade hela tiden!

Love!

sitter hos mina

Hejsan!
Nu sitter jag hos Mina, kom precis in till henne. Har åkt bil in men vi kunde inte åka hela vägen ner til huset för det är så j*vla halt och snöigt ute. Senare ska vi ut och rida på hästarna, hon har jättelurviga islandshästar! De är så mysiga. Jag har med mig kameran så jag kommer bergis fota massa om jag får möjlighet till det. Men någon bild ska komma upp på hur hon bor mitt ute i ingenstans! Det gör hon verkligen. Hahaha, ni ska se!
Nej men nu ska jag vara lite social med Mina och snart ska vi väl ta oss ut till stallet, jag uppdaterar mer sen!

Love!

mysdag!

Hejsan!
Dagen idag har varit en riktig mysdag, dagen började dåligt och slutar förhoppningsvis bra. Hihi. Imorgon bär det av till Mina redan vid 11, jag som brukar gå upp rvid 12! Hur ska jag klara det!? Haha, jag får lösa det, annars kan jag ju inte ta mig till Mina. Men kameran ska släpas med så det ska bli några fina foton iallafall. Vi ska ju rida tillsammans på hennes mysiga islandshästar! Myysigt värre i 10-! Det blir underställ och tjock vinter ridjacka, annars fryser jag nog bokstavligen ihjäl.. Och det vill jag inte! Haha. ;)

Hittade en bild jag fotade för något årsedan då jag hade massa bilder på min vägg på mitt rum. ;)
Jag när jag var ca 6 månader, fotade pappa denna bilden, och det är såå honom att sätta på en bebis solbrillor, asså. ;)


Skriver kanske mer innan jag går och lägger mig.

Love!

internet sönder..

Mitt internet har varit sönder under hela dagen och igår.. Men nu kommer lite bilder från nyår!

Vi hade ganska kul när vi flummade med barnen. (:
 
 

Blixten reflekterar mitt ansikte på ett konstigt sätt bara, en glad jag under fyverkerierna :)

  
 
Matilda står fin på Minas knän, men.. Där åker hon!
 

Det var så våran nyår gick till mellan alla aktiviteter.

Love!

RSS 2.0