GOTT NYTT ÅR!

Gott nytt år allihopa!
Hoppas verkligen att ni får en jättebra och trevlig nyårskväll! Jag har faktiskt ett jättebra humös idag! Wie! Sitter nu och kollar på one tree hill och det är jättesorgligt! Jag pärlar också en finig bild på Strumpan!

Dålig bild. Men den är från mobilen ;)

Pärla är mysigt!

Love!

idag är jag tråkig..

Har haft en tråkig och dålig dag idag. Har absolut inte haft någon lust att skriva här. Som grädde på moset så visade det sig att mina saker som jag har beställt inte ens har skickats än! Åh.. De höll på att 'paketeras' stod det när pappa kollade in leveransstatus typ.. Man bara great! Är på så extremt dåligt humör nu att jag inte ska ta ut det här.

Aja, nu är klockan över midnatt och idag är det nyårsafton! Ikväll kommer bli jättekul hoppas jag, lekarna blir nog rätt kul!

Love!

förberedelser för nyår!

Hejsaan!
Jag har inte hunnit skriva idag för så fort jag väcktes av mamma, halv elva, så skulle jag upp och äta lite frukost för att sedan kasta mig in i duschen en "snabbis". Hähä.. Jag duschade nog i 40 min! Men jag älskar att duscha, speciellet när man är nyvaken.
Efter duschen så åkte vi till någon godisaffär för att köpa priser till nyårsaftonslekarna, det blev inte lite godis! Så nu har jag suttit och gjort ledtrådag och paketerat ner godiset i en liten skattkista. Hihi.

Nu har vi också plundrat granen! Jag har min stora tuttifrutti-polkagris och en tomte och några småsaker. Namnam!


Love!

tidig kväll idag..

Ikväll blir det tidigt, nu ska jag lägga mig i sängen. Klockan är 01:39 och jag brukar gå och lägga mig vid 3:00.. Fråga mig inte varför, men jag är en riktig nattuggla! Har ärvt det från pappa tror jag..
Tycker jag hör steg däruppefrån så jag måste stänga av datorn nu.. Annars kommer mamma och pappa ta min dator varje kväll kl 23:00 det vill jag inte!

Haha, för en gångs skull så får ni två osminkade kvällsbilder på mig. Bara för att jag är så snäll ;)



Två bilder var det, och två bilder blev det!

Alldeles nytagna. :)

Love!


mitt paket..

Pappa berätta nyss att han har inte ens fått en leverans rapport om att de har skickat iväg mitt paket! Åh.. Jag vill ju ha tröjan och dvd:erna nu! Jag har fruktansvärd tur om de kommer imorgon. Och sån tur brukar jag inte få. Aldrig få rättare sagt. Det står 1-3 arbetsdagar, har jag inte fått de imorgon ska jag fasiken ringa och klaga! Haha, undra vad de tycker om att en tonåring ringer och klagar. Men jag vill ha de imorgon!

Detta är grejerna jag beställde ♥
  
TH-tv deluxe m. poster och något häfte med bilder typ. Zimmer 483 live-dvd och hoodie med Bill och stjärnor typ. ♥

Och så har jag börjat längta något fruktansvärt till nyår! Jag ska ju på någon fin middag och fest med massa kompisar till mamma och pappa. Jag har också lyckats få med Mina dit! Det ska faktiskt bli skitkul rent ut sagt. Och jag, Adam (lillebror) och Mina har hand om barnens lek och jag har kommit på en jättebra lek för alla åldrar där. Hihi. Typ skattjakt med ledtrådar och rebusar! Blir nog ganska kul!

Love!

jag ''glömde'' det..

Oups.. Alldeles nyss kom en sur mamma in på ens rum och sa att jag hade lovat henne att städa rummet idag.. Ja, man fattar ju hur bra det gick. Glömde faktiskt av det! Helt.. Eller.. Nja.. Jag la till dövörat när hon sa till mig om det imorse! Haha. Jag städade det i förrgår för det va så stökigt då efter julafton, eller jag halvstädade det då.. Då såg det nästan bra ut! Skrivbordet just nu är väl det mest ordnade eller vad man ska säga.. Jag är är en sådan sån där som inte plockar undan sakerna som spritt ut sig, utan lägger de finare och i fina högar på t.ex. skrivbordet.. Hihi. Men får väl städa imorgon.. Undrar om det kommer hända ;)

Enligt min mamma är mitt rum jättestökigt och måste städas omedelbart!








Enligt mig är detta någorlunda städat för att hållas ett par dagar ;)

Love!


inget paket i bervlådan t. mig

Har nyss varit ute i brevlådan.. Inget paket till mig idag inte.. Jag typ sprang ut till brevlådan för att titta om mitt stora paket hade kommit, så ser jag ett lite mindre paket i brevlådan (som dvd:er brukar ligga i) och det står CDON på det. Jag blir hyperglad och tänker: "Den ena dvd:n kanske kommer idag då, och de andra sakerna imorgon". Jag springer in i huset och öppnar det, och i det ligger ett tvspel till min lille bror, ETT TVSPEL, fatta jag blev ganska sur. Haha! Bättre lycka imorgon för mig iallafall!

Love!


god morgon

God morgon! Eller.. Klockan är ett jag och vaknade för tio minuter sedan. Jag sov riktigt länge inatt! Satt hela kvällen och tittade på One Tree Hill, det var riktigt mysigt.
Idag ska jag städa mitt rum, kolla på One Tree Hill och äta After Eight! Namnam!

Love!

bloggfix & o.t.h

Nu ska jag titta klart på denna episoden av One Tree Hill, åh vad den serien är bra! Har suttit hela kvällen och pillat med en kompis blogg, en annan kompis denna gången, haha! Jag är nog för snäll, men jag kan inte säga nej till saker de ber mig om. Typ som detta, för jag är typ den enda i våran 'vänskapskrets' som är en datanörd som kan sånt här med html. Haha! Jag vill inte skryta men det är faktiskt sant!

Gjorde även hennes header, hennes blogg finns bland mina Länkar.

Headern jag gjorde (:

Är även en extrem photoshop nörd! Haha!

Love!


mysigt familjekalas & o.t.h

Hejsan! Kom nyss hem från ett litet familjekalas med ganska mycket skratt för en gångs skull. Haha, det blev pizza till middag där, det är min släkt i ett nötskal! Jag som knappt gillar pizza, men glasstårtan var god iallafall. Nu sitter jag här och tittar på One Tree Hill som vanligt.
Haha, när jag kom hem hörde jag inget larm så jag sa tyst för mig själv 'jaha, i detta huset larmar vi inte längre'. Senare, efter typ två minuter, hör jag larmet, men snurrig som jag är tänker jag att det är ett billarm. Men efter typ 30 sekunder inser jag shit det är huslarmet, så jag springer runt i huset som en idiot, snubblar i trappan och svarar i telefonen som ringer (SOS ringer hem till oss för att få koden, om ingen svarar så skickar de poliser mm.), jag hinner precis svara innan människan lägger på iallafall, så inga poliser hann komma iallafall. ;)


Herregud vilken gammal bild på mig och Hilma.. Det är nästan pinsamt! Eller.. Det är pinsamt!

Love!

ensam dag& kusin födelsedag

Ikväll blir jag ensam.. Mina kunde inte komma! Åh.. Då får jag ha mitt alldeles egna One Tree Hill-marathon med smält After Eight. Haha, gud vad fail ändå. Aja, vad gör man inte?

Imorgon ska jag börja plugga för vårat (förjävliga-)so-prov. Jag vill verkligen inte! Jag hatar att känna den pressen; måsteplugga, måsteplugga, måsteplugga.

Ska även gå på min kusins 25-årsdag ikväll.. Haha mina förälderar har gjort en video om honom när han var med mig och mina förälderar i grekland när jag bara var 2 år.. Haha, han ljuger skitdåligt i videon om att han har duschat, ingen fattar men det är kul!

Love!

mååndag

Idag är det måndag. Hoppas att jag har rätt annars blir det pinsamt. Haha! Dagen idag är väl att troligen träffa Mina och vi ska kolla på one tree hill och äta frukter doppade i smält After Eight! Namnam! Anledningen till att jag inte skrivit förrän nu är för att jag klev upp ur sängen nu. Kollade på TV och fastnade vid en film som gick, Isprinsessan tror jag den hette! Den va iallafall jättebra enligt mig, dock en sån där tydlig amerikansk film där man visste vad som skulle hända i slutet. Men den var jättesöt iallafall!
Nu väntar jag på att Mina ska smsa mig så jag vet när hon kommer, om hon nu kan komma.

Jag vill ha mina TH-grejer som jag beställde nu! Hihi..

Love!

ulfulfulf!

Såg alldeles nyss denna nya ica-reklamen på TV.. Ulf är seriöst för sköön!
Åh vad jag skrattar när jag ser den nya ica-reklamen! När Ulf spelar bloggare som gör ett videoinlägg. HAHAHA!



Han gör det faktiskt jäkligt kul! HAHA!

Love!

oaktiv dag..

Jag får lite dåligt samvete för att jag inte har uppdaterat idag..
Men jag har inte haft ork.. Inte sen jag kom hem från faster.. Jag har bara lyssnat massamassamassa på tokio hotel och längtat till onsdag typ!

Nu ska jag lägga mig i sängen.

Love!

fullpackad dag!

Hejsan!
När jag skrev mitt förra inlägg idag var det en mobil blogg. Har inte varit hemma på hela dagen!
Först åkte jag och mamma till stan och hon köpte nyårskläder till sig själv, sedan smet jag in på ginatricot och köpte en klänning till mig, en nyårsklänning! Har en likadan helvit också, men den var för sommrig. Så nu blev det denna!
Sedan åkte vi till mediamarkt där mamma köpte en TV till sitt kontor och lite andra elektronikprylar hon behövde. Och efter det bar det av till min faster, hon fyller 52 två imorgon så vi firade henne idag ;)
Åt jättegod mat och även ganska god efterrätt! Efterrätten va typ.. Päronhalvor med en skiva After Eight och så hade de varit i ugnen, åt lite av ett päron och åt upp chokladen, mums! Ska fasiken köpa after eight och smälta och sitta och mumsa på!


Min nyårs outfit, ska på någon fin middag med familjen hos några av deras vänner. Nya klänningen!

Webcam, därav dålig kvalité..

Love!

minishopping

Hejsan! Hann inte skriva i morse.. Fick väldigt bråttom för jag låg och drog mig i sängen väldigt länge. Oups.. Har varit och köpt en nyårsklänning på ginatricot, en sån sista minuten klänning, men fin! Nu är jag påväg till min faster. Skriver mera sen! Love!

ojsan..

Glömde helt bort tiden.. Klockan är nu 02:14 och jag borde sova känner jag.. Ska upp tidigt (ca halv 11) imorgon för att mamma ville att vi skulle in till allum så hon kunde titta på nyårskläder.. Jaja, jag följer med, kanske jag hittar något också? Hihi.. Skulle inte skada någonstans!
Har suttit i en timma nu med att försöka få igång min jävla skitdator att spela min dvd, men det funkar inte. ÅÅH. Det kunde sånt förut. Den är gammal och dålig. Jag vill ha en ny! Men det får jag nog inte.. Fast bättre med denna klumpedunsen än ingen!
Nu ska jag försöka sova, tror jag..

Var bara tvungen att ladda upp en bild på min lillebrors snögubbe! Så söt tycker jag ;) Fast nu är den nästan borta.. Men tydligen så blir det iskallt igen nästa vecka! Tydligen är det bara jag som gillar sånt.. Mysigt med bitande kinder!

Kolla rumpan på den! ;)

Love!

one tree hill

Åh vad jag älskar den serien! Sitter och kollar nu, kollar första säsongen nu, ordentligt! Det var längesedan.. Det är jättemysigt verkligen.
Sitter här med katterna runt mig och äter fortf på mina sura plattor, haha! Nej nu ska jag återgå till serien igen.

Love!

surt godis&harrypotter

Hihi. Just nu sitter jag och tittar på Harry Potter och hemligheternas kammare. Den är jättebra! Har dock inte filmen hemma.. Eller jo, men jag har haft den i så många år att den är för repig för att tittas på.. Men jag älskar iallafall den filmen helt enkelt, dock gillar jag bara ettan och tvåan av Harry Potter-filmerna.

 
Jag äter också supersurt godis! Sura plattor tror jag de heter.. De är iallafall vääldigt sura, så man sitter och gör grimaser när man äter de, ni ska se mig ;)

Love!

shoppingdag!

Idag har det varit en lång shopping dag. Jag handlade lite saker för mina presentkort jag fick i julklapp och jag lämnade in kläder så jag fick pengar mm. Det var jättemysigt! Jag och Cornelia lyckades även få hela Elgiganten att bipa när hon skulle gå genom en av delning till en annan.. Jag trodde inte det va sådana där säkerhetsgrejer.. Men det var det, och det fick vi veta genom att vi fick hörselskador. Haha.


Köpte något specialpaket på Kicks med Britney Spears Hidden Fantasy. Bodylotion och parfym!


Köpte även örhängen, har letat jättelänge efter några i bra storlek, har en av de minsta i mitt översta hål i örat och de mellanstora i de två 'vanliga' hålen. :)


Jag köpte SCREAMskivan också, för pengarna jag fick när jag lämnade tillbaka lite kläder. Det är såhär att jag var ett jättestort fan för några årsedan, men jag slutade lyssna tillslut på TH för att alla hackade på mig för att jag gillade de. Men nu lyssnar jag på de igen, och pga. att jag slutade lyssna på de ett tag så missade jag flera asbra album.. Men nu är jag här igen! Har mest lyssnat på skivorna på spotify, men det är ju alltid kul att ha skivorna, eller hur? ;)

Köpte även ett par mjukisbyxor men de blev det ingen bra bild på..

Love!

morrnmorrn!

Haha. Hejsan och god morgon. Fast egentligen vaknade jag för en timmasen.. Men jag har slappat i sängen och ätit frukost nu så. Om en stund tänkte jag göra mig iordning för jag och Cornelia ska åka in till stan som jag sa igår, vi ska in till stan och julshoppa ;)
Haha, undrar om vi är ensamma där? Det är nog fullproppat, men vi vet typ vart vi ska så det lär inte bli så jobbigt. Jag ska verkligen försöka hitta något bra på kicks! Det är inte ofta jag går in där för jag är för snål, men nu har jag presentkort där och då måste jag göra slut på de pengarna.. Så, ja, jag får se till att hitta något riktigt bra ;)

Love!

god natt

Nu ska jag dra mig till sängen tror jag. Mina ögon går i kors! Har suttit och fixat med en kompis blogg en stund nu, den blev rätt fin, är inte så säker på om hon kommer gilla den, hon är lite kräsen. Haha, men jag hoppas det!
Imorgon åker jag in till stan med Cornelia (Ja, jag är mycket med henne, men hon är en av mina bästa vänner!), vi ska handla lite grejer och jag ska byta ett par julklappar, kläder som inte passade, och köpa smink eller liknande på Kicks! Fick presentkort där i julklapp av moster (350:-).

Juste, jag längtar till på tis-ons-tors då kommer troligen mina Tokio Hotel saker!




En av de finaste låtarna Tokio Hotel har någonsin gjort! ♥

Love!


strumpan är sööt! :*

Strumpan är jättejättesöt! Hon la sig i stolen brevid mig när jag satt vi datorn och då typ kastade jag fram kameran för att fota henne. Blev några fina bilder faktiskt!
Har märkt att vissa tror att jag favoriserar henne, men man kan säga så att hon har valt mig typ. Katter gör det och min andra katt Skorpan har valt mamma och bror. Hihi. Så strumpan koller alltid in till mig ^^

Åh vad jag älskar min söta katt
  

Love!

myysdag och beställning!

Hejsan!
Idag har bara varit en slappdag. Men på juldagen är jag alltid på bra humör.. Vet inte varför, men det är nog glädjen efter en lyckad julafton kvällen innan? Med alla julklappar och allt annat mys som hör till julen.
Dagen idag har varit jättemysig! Kollat TH-tv med Corne och även tittat på One Tree Hill! Hihi.. Det var massa myys!
Och jag lovar, jag hatar att spela monopol..

  1. Jag är verkligen dålig på det..
  2. Det tar alldeles för lång tid.
  3. Alla skrattar åt mig när jag förlorar alla mina pengar..
  4. Jag lyckas alltid hamna på de dyra gatorna som alla har köpt upp.


Haha.. Ja ni ser. Vi satte oss ner för att spela monopol med familjen när corne hade stuckit.. Jag gick efter halva spelet, efter lite förhandling med att alla kunde få dela på mina pengar ;)

Nu ska jag ropa på pappa, för han har mina pengar, för jag ska köpa TH-tröja, TH-live DVD zimmer 483 och TH-tv Deluxe DvD! Ihh :)

   
De sakerna blir det! Sedan ska pengarna sparas till konseren med stort K, USA och horseshow.

Love!


god morgon/god förmiddag

Haha, ja.. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det.. Gick upp halv tolv, åt frukost för att Corne tjatade på mig att skynda mig. När det senare visade sig att hon låg själv i sängen! Så nu messar jag henne att hon ska skynda sig hit för jag har tråkigt och vill träffa henne!
Idag, som sagt, ska jag träffa Corne, sedan ska jag beställa lite THstuffs! Ih! Kuuuul. Det blir nog en hoodie m. TH tryck, men den sidan jag ska beställa DVD-erna har bara en hoodie.. Och den är bara Bill på, jag vill ha med hela bandet eller Tom. Hihi.

Nu är det såhär att jag tänkte ladda upp en bild på mig, men jag fick verkligen inte till någon någornlunda bra bild.. Så det kommer säkert en om en liten stund. ;)

Kommer säkerligen upp en bild på mig och Cornelia sen.

Love!

färdig, nästan, med designen!

Puh.
Nu är jag i princip färdig med designen! Blev ganska nöjd! Nu ska jag nog hoppa ner i sängen för klockan är ganska mycket såg jag nyss.. Haha, ska kanske försöka få igång en av mina one tree hill skivor på min TV, inte för att det kommer funka, men prova kan man alltid! ;)


Min nya älskade hoodie
sååå skön!

Nattinatti ♥

mysiig jul!

Hejsan!
Jag tycker jag har haft en väldigt lyckad julafton! För en gångs skull. Fick inte direkt det jag önskade mig, förutom vissa saker och jag typ hoppade upp och ner av glädje när jag såg de ;)
Här kommer lite bilder..


Haha, en liten halvmuppad bild på mig under julklappsutdelningen (; myströja!


Under julklapps öppningen! Jag fick mitt cheercover smiink! Och fyra One Tree Hill säsonger! Biljetterna är till Horseshow.


Jag försöker se glad ut iallafall! ^^ Jag fick Humanoid skivan Deluxe! Ihh! Är för snål för att köpa själv nu när det ändå var jul så snart ;)


Haha, som sagt, försöker se glad ut, är iallafall överlycklig! Tokio Hotel den illusterade versionen! Askul att titta i!!
 
Den svarta hoodien har bullat sig lite men den och den vita är nya jag fick i julklapp!
Strumpan ville vara med :*

Imorgon ska jag beställa en Tokio Hotel hoodie har jag bestämt och kanske två live-dvder! För er som inte vet är jag en TH-galen tjej ;)
Iallafall ska jag beställa de sakerna för jag fick 1100:- i julklapp av mormor!

Sovgott! Kanske uppdaterar en snabbis innan jag somnar!
 
Love!

juulafton

God jul! Halva julafton gången.. Snart går vi hem från moster och öppnar resten av julklapparna. Hihi. Kommer senare eller imorgon en lista på vad jag fick :D designen fixar jag troligen lite mer imorgon. Ha en fortsatt trevlig julkväll!
 
Love!

nattinatti

Nattinatti!
Just nu ser bloggen rent ut sagt som ett helvete.. Jag jobbar på det! Det kommer bli mycket finare innan 2010 ;)
 
Love!

nu ryker designen!

Nu ryker den nuvarande designen. Haha, jag skämtar inte, jobbar på en ny. Den nya headern kommer upp ikväll förhoppningsvis!
 
Love!


oaktiv..

Hejsan!
Förlåt för att jag har varit så sjukt oaktiv.. Har inte haft lust att blogga och så har jag faktiskt inte haft tid. Det har varit fullspäckat sen jag fick jullov.

Jag har:

  • Julshoppat många gånger.. Alla julklappar blev köpta!
  • Träffat vänner jag inte sett på läänge!
  • Besökt julliseberg tre gånger.. Haha, men jag har årskort!
  • Julbak..
  • Julstädning + julpyntning

  • Ja.. Man ser ju att jag har haft fullt upp.. Och sedan när jag fick tid orkade jag inte eller glömde av det totalt.. Fy skämms på mig!
    Jag funderar på att göra en ny bloggdesign.. Det skulle inte skada. Med lite förändring nu till 2010! :)

    God jul och Gott nytt år!
    Ska försöka skriva imorgon också ;) 
     
    Love!


    dålig dag helt enkelt

    Idag blev det en oaktiv dag. Usch. Det gillar vi inte.. Men det är så att jag satt hos frisören, höll på att somna, det gjorde förjävla ont när hon fixade mitt hår med slingorna, som jag inte gillar. Great!
    Men nu ska jag sluta klaga. Jag är färdig med min hkk! Happines!

    Love~

    juice över datan!

    Shiet. Jag börjar sent idag, och i morse så satte jag mig vid datan med juice i handen.. Gissa vad som hände då! Oups. Över heela datorn. Så jag och mamma fick dra av alla kanppar och föna datan.. Så bra går det på morgonen. Men den överlevde iallafall!
    Nu ska jag springa till skolan, och idag så ska jag klippa och slinga! 
     
    Love!

    nattinatti!

    Sovgott!
    Nu sitter jag faktiskt i sängen med datorn.. Wow! Men iallafall, nu ska jag lägga mig i sängen och sova tror jag.. Återkommer imorgon bitti med information om min dag! Hihi.
     
    Love!

    svenska hjältar och varm choklad!

    Mums för varm choklad!
    Och nu kollar jag och mamma Svenska Hjältar. Det är så bra! Man blir imponerad av de som får priser. Ska bli trevligt att se vilka det är som vinner idag. Jag tjuvkikar aldrig på aftonbladet. ;)
    Men det ska bli kul att se vilka som vinner. Det blir nog spännande. 


    Svenska hjältarpriset. Jättesnyggt gjort enligt mig! (:
     
    Love!

    plugg dag

    Hejj!
    Idag har det blivit en rejäl pluggdag! Tänkte som sagt förska bli färdig med min hkk, men det gick sådär när det visade sig att jag hade glömt alla papper i skolan.. (-.-) Smidig som jag är.. Aja, började som smått på min engelska bookreport iallafall. Skönt det.
    Nu sitter jag här och tittar runt som vanligt. 
     
    Love!

    kort skoldag!

    Hejsan!
    Nu är jag hemma från skolan. Sorry att jag inte hann skriva igårkväll och i morse.. Fick lite bråttom och glömde totalt bort det. Men iallafall. Idag har vi pedagogisk eftermiddag, fett skönt! Så jag slutade 11.40 ;)
    Hinner förhoppningsvis åka till stallet idag, men jag måste bli färdig med min hkk innan! Blev inte färdig igår heller..
    Bilder mm. kommer sen! :)
     
    Love!

    önskelista!

    Usch. Nu kollar jag på en riktigt äcklig och läskig film som jag sa förut. Usch vad läskig.
    Så jag sitter med datorn samtidigt som jag kollar på film när det är riktigt läskigt. Hihi. Så nu pillade jag ihop en liten bild med vad jag önskar mig i julklapp.

    En liten bild med delar av vad jag önskar mig. (:


    Thihi. Skriver mer innan jag går och lägger mig (:

    Puss!

    solstorm

    Hejsan alla!
    Sitter nu här med familjen och ska kolla på filmen som börjar nu på 4:an, Solstorm heter den tydligen. Den verkar bra! Skitäcklig tydligen.. Hihi, men jag älskar sådana filmer!

    Uppdaterar senare ikv.
     
    Love!

    seg kväll

    Nu sitter jag här och har tråkigt.. Jag hatar sånt här med reklam för tävlingar.. Men jag har tråkigt.. Hihi.
    Men jag anmälde mig just till en tävling som jag tycker du också kan bli medlem i! Man kan vinna iPhone 3Gs, laptop eller Playstation 3 slim. (:
    Klicka här om du vill vara med! Det skadar ju aldrig? (:
    Laddar in bilder sen!
     
    Love!


    lockigt hår & gäster

    Go' kväll!
    Ikväll har vi gäster. Moster m. familj, de ska diskutera hur det blir på julafton. Vi ska typ ändra traditionerna eller nåt, tror jag det var.. Ja, som ni ser har jag inte så mycket koll. Hihi.
    Jag har fotat lite som jag lägger upp sen. Typ på glöggen och mina pepparkakor. Tror jag!

    Lockigt hår idag, wow! Känn er speciella som får se en bild på mig m. lockigt hår! ;)


    Nu kommer One Tree Hill på tv. Puss!


    shopping & plugg

    Hej!
    Nu är jag hemma från stan med mamma. Fick köpt det jag ville och även lite till. Hihih! Jag vill ha julafton nu!! Nu. Jag älskar den känslan när man sitter i soffan och presenterna delas ut för att sedan vänta så alla öppnar ett paket i taget. Åh! Och sedan efteråt när man sitter där och tittar på alla sina julklappar och pillar med de.
    Oj, juste! Jag har inte ätit min choklad kalender på två dagar! Oups..
    Nej. Nu måste jag plugga så jag för en gångs skull blir färdig med min hkk.
     
    Love!

    god morgon!

    God morgon! Hoppas alla sovit gott, nu ska jag snart hoppa in i duschen och ta en lång dusch. Känner att jag behöver det. Efter duschen så tar jag och mamma bilen in till stan för att köpa de sista julklapparna, så blir det iallafall för mig. Sen när jag kommer hem ska jag försöka göra klart min hkk-analys. Hoppas jag blir färdig!
    Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. 
     
    Love!

    oaktivt värre!

    Ojoj. Ikväll har jag varit extremt oaktiv. Jag får ursäkta, men vi har haft gäster och jag har varit tvungen att umgås med de.. Blev mycket barnsliga lekar kan man ju säga.. Låsa ute varandra, jaga varandra, dansa cheerdance mm. Hihi.
    Imorgon blir det att plugga färdigt hkk-analysen om jag hinner. Hoppas det! Sen har jag bara engelskan kvar..
    Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med katten eller nåt. Puss!
     
    Love!

    godiis & rockband

    Jag sitter här med godis och en lysande julgran bakom mig. Mysit värre! Fast nu tog mitt godis slut.. Hihi, aja. Åh! Jag vill ha en liten och smidig bloggdator, för min laptop jag har nu är gigantisk rent ut sagt.. Inte så smidig att ha med sig liksom..
    ÅH! Jag vill ha julafton nu. Har aldrig haft så mycket julkänslor som jag har nu. Och imorgon måste jag ta mig in till stan och köpa den sista julklappen. Till min kusin Emelie! Hihi. Kommer inte skriva vad det är jag ska köpa här för då kommer hon säkert se det. Hihi.
    Och juste! Jag klarade 84% på rockband gitarr expert! Jag blev shockad att jag ens klarade mig genom hela låten x'D
    Skriver nog mera sen!
     
    Love!


    handbollsmatch

    Hihi. Hejsan!
    Nu är jag hemma från min lillebrors handbollsmatch. Och så har jag ätit middag, thaimat mums!
    Jag får ursäkta att jag har varit extremt oaktiv.. Men jag har varit upptagen med att plugga och titta på handbollsmatch.. Så.. Jaja! Nu skriver jag iallafall ;)
    Nu sitter jag och lyssnar på TH och så försöker jag få över sofia att komma hit och spela wii eller bara vara social ;)
     
    Love!

    ridning & lunch

    Hejsan!
    Nu är jag hemma från ridningen. Jag red Rex. Vi hoppade, det gick ganska bra.. Jag är ju lite smått hopprädd.. Men det gick bättre än jag trodde!
    Nu ska jag inte tråka ut er med hästsnack. Haha. Men nu ska jag nog upp och äta lunch, är vrålhungrig! Har inte ätit sedan i morse och då åt jag bara en macka. Oups. Men jag känner faktiskt inte att jag är hungrig när jag är i stallet! Sådeså.
    Dagen blir nog ganska slapp, så räkna med ganska mycket uppdatering! Vem vet, jag kanske hittar någon kompis som vill kolla på film eller nåt.. Vi får se.
    Skriver mera sen. ^^,
     
    Love!

    ridning & erik!

    Godmorgon!
    Vaknade nyss, nattmänniska som jag är så var jag uppe lite för sent.. Hehe. Måste bara säga att jag bokstavligen skrek när erik vann! Han är verkligen värd det. Han har rösten, utseendet och åldern! Han kommer bli stor.
    Nu ska jag snart dra mig till ridningen. Hihi. Ska rida idag. Jag vill inte rida rex idag igen.. Haha. Jag gillar inte den hästen.. Men nu ska jag fixa mig för att sedan dra mig till stallet!
     
    Love!

    kväll!

    Nu blir det antingen sängen och slappa. Eller så blir det datorn ett tag till. Inte vet jag ;) Ska nog titta runt lite på olika sidor, för det brukar jag göra på kvällen när jag har tråkigt!
    Men om jag inte skriver mer ikväll är det för att jag har gått och lagt mig. Hihi. Nej men nu ska jag.. Hmm.. Kolla runt som sagt, eller spela mariocart!
    Sov gott!
     
    Love!

    erik grönwall!

    Herregud.. Fick rysningar över hela kroppen när han sjöng vinnarlåten.. Gud vad bra! Jag röstat på honom två gånger nu. Han vinner, det vill jag verkligen! ERIK!
     
    Love!

    mammsen hemma!

    nnen ? xD
    Hihi. Mamma kom nyss hem från stockholm. Hon hade köpt en pyamas till mig och en dricka! Nam!
    Åh. Jag tror calle vinner.. För Erik trycker mer fram vinnarlåten gissar jag.. Just nu sjunger Calle.. Vi höra Erik NU!
    Äh. Jag tror Erik kommer vinna ändå!

    Min Vitamin Well som snälla mamma köpte :)


    Chattar även med söta Jess!


    Skriver mer sedan! ^^.
     
    Love!

    fredagsmyys m. idoool

    Idoool! Wie! Hoppas verkligen att erik vinner. Tror inte att det är bara jag som gör det.. Haha. Men jag tror nästan att calle vinner.. För många kommer nog tänka att; 'Alla röstar på erik, calle kan ju få min röst då!' Jag tror det blev så förra veckan.. Och det är därför jag tror så.. Det suger, men gogogogogo Erik! :D
     
    Love!

    färdigt m. plugg för idag!

    Skönt värre. Fick gjort lite mindre plugg än jag hade planerat.. Men det blir väl plugg imorgon också.
    Nu ska jag se till att ha en mysig fredagskväll! Det blir nog vänner.. Eller nej förresten! Det blir ju idol. Erik Grönwall ska vinna! Sådeså.  Nu är det att äta middag. Uppdaterar mer sen! :)



    Jag kände för att lägga upp en liten bild, det fick bli en från här om dagen (:
     
    Love!


    hkk = segt

    Sitter här och kämpar mig genom våran hemkunskapsanalys.. Räknade med att typ komma till hälften innan dagen var slut, har nog inte ens gjort en liten tiondel.. Så sjukt svårt! Bläää. Hatar hemkunskap. Uppdaterar med någon rolig bild senare! :) 





    godmorgon!

    Hejsan!
    Klockan är tolv och pappa sa tydligt till mig igår att jag inte fick sova förlänge.. Trots att jag är sjuk. Great. Hahaha, men det var skönt, fast jag har sovit med mitt huvud på ett konstigt sätt så jag har skitont i min nacke..
    Nu ska jag släppa in min katt som jamar på utsidan. 
     
    Love!

    wii & varm choklad! ♥

    Namnam säger jag bara! Jag sitter här och fryser och är trött.. Är nog påväg att bli sjuk. Vill inte! Nejnejnej. Säger Hanna. Har precis kokat varm choklad, mums! Och ska spela mariocart nu på wii. Älskar det spelet! Upptaderar sedan om jag orkar.. ^^,

    Min varma choklad ♥ och mariocart-ratt.


    Hihihh, älskar min te-mugg, även om jag inte dricker te ;)

    lusselelle,lusselelle elva nätter före jul..

    Nu är man hemma från lussetåget. Det var mysigt, fast ändå tråkigt. Hihi. Och de små flickorna vad asgulliga! Men jag träffade mina gamla lärare, det var ganska trevligt. Saknar de mycket!
    Nu ska jag nog börja planera hur jag ska göra färdigt mina inlämningar som ska vara inne om en vecka. Kul? Haha nej. Men det måste göras..

    Jag idag. (:


    Hoppas alla får en mysig kväll. Uppdaterar snart lr. senare! ♥

    cheerdance & lussetåg

    Hejsan! Dagen har varit lång.. Fast skolans första lektion var insälld.. Så då blev det bara att slappa på cafet en stund innan vi började. Sedan var det lite olika lektioner och på tyskan fick jag ett G! Ni anar inte hur glad jag är för det! Trodde jag skulle få G- eller IG. Hihi. Men nejnej, jag fick G.
    Sista lektionen var elevens val, jag har valt Cheer Dance! Skitkul rent ut sagt. Svårt och jobbigt men kul! Det går sjukt snabbt och man måste spänna sig hela tiden.. Hehe.. Men då får man bra muskler + att det är kul så, varför inte liksom? (:
    Nu blir det att åka med bilen och titta på lillbrorsans luciatåg. Hihi, längesedan jag var på den skolan! Han går på den skolan jag gick i förut. Ska bli trevligt antar jag. Jag skriver mera sen ikväll! (:

    godmorgon!

    Hejsan. Hoppas alla sovit gott för det har inte jag.. Mina ögon går i kors och jag halvsover framför datorn nu när jag äter frukost.. Hehe.. Pappa och brorsan är på sjukhuset och rötngar min brorsas armbåge, den kan ha blivit skadad när han ramlade.
    Aja, nu mååste jag faktiskt gå och göra mig iordning, för idag i skolan ska vi ha Nobeldagen, alla ska klä upp sig till när vi ska äta och sånt.. Haha, undrar hur många som gör det? Jag fixar nog till mig liite extra iaf :)

    nattinatti ♥

    God natt. Nu drar jag mig till sängen för att antingen spela wii eller bara titta på tv, det får vi se. Men först ska jag gå och tvätta ansiktet. Man känner sig så sjukt fräsh efteråt. Älskar den känslan! ^^,

    sötaste strumpelumpan!

    Hihi. Måste bara lägga in en bild på min otroligt söta katt som hittade sitt eget ställe i min bokhylla nyss, så det var bara fram med kameran och klicka av, hon är så söt! Och hennes namn passa såå bra på henne, Strumpan! ♥

    Visst är hon bara för söt?!
     

    Min älskade Strumpan. ♥

    barnvakt & julklappar!

    Hejsan!
    Nu är man hemma från Viggo och Matilda. De är så söta. Men som vanligt kör de med; 'Mamma sa att vi fick...' Vilket inte alls är sant.. Men lyckades tillslut få de i säng så jag kunde softa någon timma innan föräldrarna kom hem och pappa hemtade mig. Är helt slut nu..
    Idag fick jag min julklapp från Conni! Hon övertalade mig att vi skulle byta idag.. Så jag fick ett jättejättefint halsband och ett miniset till naglarna och händerna! Tack så jätte mycket, de var jättefina! Hon fick av mig ett donuthalsband som hon gillade jättemycket sa hon! Hoppas det.. Men jag tror det, för hon är helt gaalen i donuts ;)

    Halsbandet jag fick av Conni, jättefint! ♥


    Nu ska jag nog göra varm choklad och bara mysa framför en ny TH-episod, ja du hörde rätt. Jag är helt gaalen i Tokio Hotel ♥
    Hoppas alla får en mysig kväll!

    huvudvärk & barnvakt

    Hej! Kom väldigt nyss hem från skolan. Ganska trevligt.. Bortsett från min ilande huvudvärk som jag har haft gnagandes i huvudet hela dagen. Suck. Musiken var iallafall kul. Hihi. Lyckades få gå 10 min före alla på sista lektionen. Smart som jag är. För jag trodde jag skulle behöva springa hem och ta bussen till busungarna som jag ska sitta barnvakt hos ikväll. Hihi. Så nu ska jag sätta mig i bilen och åka till busungarna Viggo och Matilda. Ursöta små barn!

    no-lektion & tjuv

    Sitter här på no-lektionen och halvt lyssnar på min tråkiga no-lärare. Hon snackar om något som ingen fattar. Hehe.. Har även fått reda på att mina kompisar uppe på djupedal är inlåsta i skolan.. Tydligen är det en inbrottstjuv som går runt uppe i djupedalsområdet. Läskigt.. Nej men nu måste jag fortsätta med min konstiga no. (;

    godmorgon

    Hihhi nu är jag påväg till skolan. Lite tidigare än vanligt men jag ska träffa Conni. Vi ska byta julklappar 8D Jag skriver senare. ^^

    Love!

    sov gott

    Sov gott. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv och sedan sova. Är så himla trött. Gick ju upp två timmar tidigare än nödvändigt idag.. Bara för att jag trodde att vi började 8! Hehe.. Men nu ska jag lägga mig och kolla på 'Djurpolisen i Houston'. Jag älskar det programmet!

    ny blogg , igen..

    Hihi.
    Nu har det blivit en ny blogg. Igen.. Men jag trivdes verkligen inte med min förra.. Så vad gör man inte? Gör en ny. Och det gjorde jag, min förra blogg finns inte kvar, bara så alla vet det. Nu kämpar jag runt med designen, vad gör man egentligen inte för sin blogg? ^^,

    RSS 2.0